Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Έκκληση σωτηρίας για 29χρονο κορίτσι από το Λούρο Πρέβεζας

Έκκληση σωτηρίας για 29χρονο κορίτσι από το Λούρο Πρέβεζας     Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των κατοίκων του Λούρου Πρέβεζας στην έκκληση μιας 29χρονης κοπέλας που κατάγεται από την περιοχή τους και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της νευρικής ανορεξίας...

Η κινητοποίησή τους ήταν άμεσα και κάθε μέρα μεγαλώνει η γέφυρα σωτηρίας που έχουν στήσει.
Η δημοσιοποίηση της έκκλησης για βοήθεια που απεύθυνε η ίδια η κοπέλα συγκλόνισε τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την ίδια και την οικογένεια της και ήδη συγκεντρώθηκαν τα πρώτα χρήματα με στόχο προκειμένου να γίνει δυνατή η μεταφορά της σε ειδική κλινική.
Η κοπέλα ζυγίζει σήμερα μόλις 37 κιλά και η ίδια δηλώνει ότι δεν επιθυμεί άλλο να ζει έτσι. Η 29χρονη, ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα, άριστη μαθήτρια και το μοναδικό της «μειονέκτημα» ήταν μερικά παραπανίσια κιλά τα οποία άρχισε να χάνει όταν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό κατακτώντας μάλιστα πολλά μετάλλια.
Ο Σύλλογος Γυναικών του Λούρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος είναι από τους πρώτους φορείς που έσπευσαν να ενισχύσουν την οικογένεια της κοπέλας, ενώ έχουν ξεκινήσει την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Η κοπέλα και η οικογένεια της κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στα τηλέφωνα: 6942861718 ή 6937089327. Επίσης, για οικονομική βοήθεια έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα λογαριασμός με αριθμό 448/627717-95


epiruspost