Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Στη φυλακή πατέρας που έδωσε στο παιδί να φάει τον έλεγχο του σχολείου!

Στη φυλακή πατέρας που έδωσε στο παιδί να φάει τον έλεγχο του σχολείου!Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ένας Γάλλος γονιός, αφού ο εκνευρισμός του τον έσπρωξε στα άκρα. Συγκεκριμένα για να τιμωρήσει τον γιό του εξαιτίας της χαμηλής βαθμολογίας του τον έβαλε να φάει τον έλεγχο του σχολείου με τις επιδόσεις του. 

Ανεβαίνει η στάθμη των νερών της Μεσογείου

Αυξάνεται διαρκώς η θερμοκρασία και η αλατότητα της θάλασσας
Η στάθμη των νερών της Μεσογείου ανεβαίνει με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό, από την αρχή του 21ου αιώνα μέχρι σήμερα, σύμφωνα με ένα πρωτοποριακό ισπανικό σύστημα παρατήρησης της θάλασσας, με το οποίο δουλεύουν οι ερευνητές του Ισπανικού Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των συλλόγων διδασκόντων 2ου και 3ου γυμνασίων Πρέβεζας

Ομόφωνα οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 2ου και 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, στις έκτακτες συνελεύσεις τους, αφού πληροφορήθηκαν από την ΕΛΜΕ Πρέβεζας την πρόταση της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας που προβλέπει τη συγχώνευση του 2ου και 3ου Γυμνασίου, αποφάσισαν:
α) να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την ανωτέρω πρόταση, η οποία υποβλήθηκε χωρίς να προηγηθεί κανένας διάλογος και καμία σχετική ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας
Ψήφισμα διαμαρτυρίας των συλλόγων διδασκόντων 2ου και 3ου γυμνασίων Πρέβεζαςβ) να ζητήσουν απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς, έστω και την ύστατη στιγμή, να αποτρέψουν την υλοποίηση της πρότασης, η οποία κινείται προς λανθασμένη κατεύθυνση και που θα έχει ως αποτέλεσμα την επιδείνωση των συνθηκών της μαθησιακής διαδικασίας......

Φτάρνισμα, χασμουρητό & λόξυγγας: Αίτια και λύση


Έχετε ακούσει για τον Κρίστοφερ Σαντς, τον Βρετανό μουσικό που πριν από δύο μήνες μίλησε για την απελπισία που ένιωθε επειδή είχε λόξυγγα επί δύο χρόνια; Ή για το κορίτσι που φταρνιζόταν ανά λεπτό επί 977 ημέρες;.....

Ο Καντάφι χρωστάει σε Έλληνες πάνω από 700 εκατομμύρια δολλάρια

- Το μεγαλύτερο ''φέσι'' σε ελληνικές κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες
- Έλληνες επιχειρηματίες περιμένουν 30 χρόνια για να εξοφληθούν

Υπέρταση και υψηλή χοληστερόλη επηρεάζουν τη μνήμη


Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η υπέρταση και η υψηλή χοληστερόλη μπορεί ενδεχομένως να συνδέονται με προβλήματα μνήμης και νοητικών ικανοτήτων στη μέση ηλικία.
Συγκεκριμένα, Γάλλοι ερευνητές εξέτασαν στοιχεία 3.500 Βρετανών αντρών και 1.300 γυναικών μέσης ηλικίας 55 ετών.

Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων


Βασικός σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων είναι να δοθεί έμφαση για ενημέρωση στο ευρύ κοινό σχετικά με τις Σπάνιες Παθήσεις και τις επιπτώσεις τους στην ζωή των ασθενών, αλλά και η προβολή της σοβαρότητάς τους σαν προτεραιότητα στα θέματα υγείας.

Απολύθηκε επειδή δούλευε πολύ


Ήταν ο μόνος που έφερνε χρήματα στο σπίτι. Για να καταφέρει να ζει αξιοπρεπώς αυτός κι η οκογένεια του, είχε αναγκαστεί να κάνει όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι διαφορετικές δουλειές.

Μελ-ωδείες στο Μουσείο Νικόπολης, Τετάρτη .


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση συνδιοργανώνουμε η ΛΓ΄Εφορεία Προϊστορικών και κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας- Άρτας και το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 στις 6.30 το απόγευμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης. Συνημμένα θα βρείτε Δελτίο Τύπου και την Αφίσα της εκδήλωσης και παρακαλώ για τη δέουσα προβολή της.

Παιδικό Πάρτυ Μασκέ Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 Δημοτική Αγορά, 5.00 το απόγευμα


    Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου το αφιερώνουμε στα παιδιά, τους πιο γλυκούς μασκαράδες. Φέτος οι εκπλήξεις θα είναι πολλές αφού το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Αερόστατο» και οι συνεργάτες του ( κλόουν και μάγοι ) θ’απασχολήσουν  δημιουργικά τα παιδιά.

Θα εξαφανιστούν ως το 2050 οι κοραλλιογενείς ύφαλοι

Η υπεραλίευση και η παράκτια οικιστική ανάπτυξη από τις μεγαλύτερες απειλές
Perierga.gr- Κοραλλιογενείς ύφαλοιΌλοι οι κοραλλιογενείς ύφαλοι του κόσμου είναι πιθανό να έχουν εξαφανιστεί έως το 2050 γεγονός που θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές 500 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τα δέκα λάθη που κάνουμε στις δίαιτες

Γιατί δεν χάνονται τα κιλά από πάνω μας;
Τα δέκα λάθη που κάνουμε στις δίαιτεςΟι περισσότεροι άνθρωποι, τουλάχιστον μία φορά, έχουν ακολουθήσει κάποια δίαιτα, προσπαθώντας να χάσουν γρήγορα τα περιττά κιλά τους. Κάποιοι από αυτούς τα κατάφεραν καλά, κάποιοι άλλοι, όμως, όχι απόλυτα. Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να διατηρήσουν το βάρος που χάνουν. Σ’ αυτό το φαινόμενο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.

28 Φεβρουαρίου...ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ



Γιορτάζουν: Μαριάννα
  • Γεγονoτα
1692: Ξεκινά το κυνήγι μαγισσών στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης.
Ποιο ζώο έχει τρεις καρδιές και ποιο είναι μονογαμικό;1770: Ο Θεόδωρος Ορλόφ καταπλέει στη Μάνη και παρακινεί τους κατοίκους της να εξεγερθούν κατά των Τούρκων.

Μειώνουν τα όρια ταχύτητας για να κερδίσουν… χρήματα!

Η τιμή της βενζίνης στα ύψη. Του πετρελαίου το ίδιο. Και ο κόσμος πληρώνει πληρώνει και το πορτοφόλι αδειάζει. Έτσι σκέφτηκαν να πατήσουν φρένο στο…αμάξι!
Μειώνουν τα όρια ταχύτητας για να κερδίσουν… χρήματα!Στη ραγδαία αύξηση του πετρελαίου και για όσο διαρκεί η κρίση στη Λιβύη και τα υπόλοιπα αραβικά κράτη, η Ισπανία απαντά κατεβάζοντας ταχύτητα.

Σαν σήμερα, πριν 43 χρόνια, ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΚ!



















28 Φλεβάρη 1968 – 28 Φλεβάρη 2010
«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα’ ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Herbert Marcuse (1898 – 1979)

ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ:Πυροβόλησε 17χρονο γιατί ενοχλήθηκε από τις κροτίδες!



66χρονος κάτοικος Φιλιατών πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια 17χρονο γείτονα του γιατί ενοχλήθηκε από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά που έριχνε ο νεαρός.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σαββατοκύριακο χωρίς «άσσο»: 4 ισοπαλίες και 4 «διπλά»!


Σούπερ Λίγκα: Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής
Δεν είναι σύνηθες, συνέβη για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: Σαββατοκύριακο χωρίς "άσσο”, με 4 ισοπαλίες και 4 “διπλά”! Χαρακτηριστικό της 24ης αγωνιστικής ότι η ΑΕΚ πέρασε στην 3η θέση, με......

Τα «έξυπνα» κινητά γίνονται πιο έξυπνα


Το παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας σημείωσε φέτος νέο ρεκόρ προσέλευσης, με περισσότερους από 60.000 επισκέπτες.Η ατζέντα ήταν χορταστική: Νέας γενιάς smartphones, καινούρια tablets, εκατοντάδες εφαρμογές, άπειρα μικρά γκάτζετ, αλλά και κεραίες φιλικές προς το περιβάλλον.....

Ο ΟΗΕ αναζητεί νερό για 3,5 δισ. ανθρώπους


Για να εκπληρωθούν οι στόχοι του ΟΗΕ, 300.000 άνθρωποι πρέπει να αποκτούν πρόσβαση σε καθαρό νερό κάθε μέρα για τα επόμενα δέκα χρόνια.Η διεθνής κοινότητα φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα του πόσιμου νερού στις χώρες του Τρίτου Κόσμου και ιδιαίτερα στην αφρικανική ήπειρο
Το νερό είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής, το οποίο στον ανεπτυγμένο κόσμο .....

Δέκα δουλειές που οδηγούν στην κατάθλιψη


Πολλές έρευνες  υποστηρίζουν πως η μεγαλύτερη επαγγελματική  επιτυχία έρχεται, όταν κανείς καταφέρει  να ακολουθήσει ένα επάγγελμα, το οποίο το αντιμετωπίζει ως χόμπι  και παρά τις πολλές ώρες εργασίας καταφέρνει να αισθάνεται γεμάτος και  χαρούμενος, χωρίς καμία αίσθηση  στρες ή μονοτονίας.
Δέκα δουλειές που οδηγούν στην κατάθλιψηΣύμφωνα με τον καθηγητή Deborah Legge και σύμβουλο ψυχικής υγείας στο Πανεπιστήμιο του Buffalo: «Υπάρχουν ορισμένες πτυχές της κάθε εργασίας που μπορούν να συμβάλλουν στη εμφάνιση κατάθλιψης ή και να την επιδεινώσουν»
Ποιες καριέρες, όμως, είναι εκείνες που…

Από πού προήλθαν τα “δακτυλίδια” του Κρόνου!



Μία ακόμη θεωρία πέφτει στο τραπέζι για την προέλευση των εντυπωσιακών δακτυλίων που περιβάλλουν τον Κρόνο. Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι προϊόντα μιας «κοσμικής δολοφονίας», όπως τη χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.

Κλικ την κατάλληλη στιγμή

Κλικ την κατάλληλη στιγμή

Τρομερές στιγμές

27 Φεβρουαρίου...ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


Γιορτάζουν: Ασκληπιός
  • Γεγονoτα
380: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος, με έδικτό του (διάταγμα) αναγνωρίζει τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους.

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2011

Παρά το τσουχτερό κρύο περισσότεροι από 1000 καρναβαλιστές με τα άρματά τους συμμετείχαν στην παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου που έγινε το βράδι του Σαββάτου στην πόλη της Πρέβεζας.
Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση

«Όχι» στον αντικαπνιστικό νόμο λένε στην Ήπειρο

«Όχι» στον αντικαπνιστικό νόμο λένε στην ΉπειροΤην αντίθεσή του με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εκφράζει το Σωματείο των επιχειρηματιών καφέ, μπαρ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων. Μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα Λιθαρίτσια στις 23/2/2011, με θέμα «ο άδικος αντικαπνιστικός νόμος», αποφάσισαν την παράδοση ψηφίσματος στο δήμο Ιωαννιτών και στην περιφέρεια Ηπείρου........

ΔΕΙΤΕ: Στάμπες σε μπλουζάκια για να κλέβετε την παράσταση


Εκπληκτικές εμπνεύσεις...

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Αστεία ονόματα σε WiFi δίκτυα


Funny WiFi Network Names (27 pics)Δείτε...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΤ-3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ



Τη Κυριακή 27/2/2011 και ώρα 13.30 στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ-3 θα προβληθεί η εκπομπή-ντοκιμαντέρ " Επιχείρηση Περιβάλλον " με θέμα τα προβλήματα του Αμβρακικού.

Προβολή της ταινίας «ΤΟ ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ» για τους Εκπαιδευτικούς

http://www.sevenart.gr/dynamicpics/movies/poster/thumbs/1290_skasiarxeio.jpg

Αίθουσα Νέου Πολιτιστικού Κέντρου Πρέβεζας

Ημέρα: Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 ώρα :19.00 μμ

Θα μπορούσε ποτέ ένα «σκασιαρχείο» να ήταν παιδαγωγικά πιο χρήσιμο από ένα τυπικό μάθημα; Η απάντηση σε αυτό το παράδοξο υπάρχει σε μια μόνο κινηματογραφική ταινία!
Αγαπητοί φίλοι,
Το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για........

Εμφυτεύτηκε σε μάτι ασθενή ο μικρότερος ηλεκτρονικός υπολογιστής

Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν το μικρότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή, με επιφάνεια μόλις ενός τετραγωνικού χιλιοστού, που εμφύτευσαν στο μάτι ασθενούς με γλαύκωμα.

Εμφυτεύτηκε σε μάτι ασθενή ο μικρότερος ηλεκτρονικός υπολογιστήςΟι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, με επικεφαλής τον καθηγητή Ντένις Σιλβέστερ, όπως αναφέρει η βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», εφηύραν ένα μικροσκοπικό κομπιούτερ που.....

Ζωγραφίζοντας με …καφέ!


Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με καφέ!Χρησιμοποιώντας το πιο διάσημο προϊόν της Βραζιλίας, τον καφέ, ο Dirceu Veiga από την Curitiba δημιουργεί μοναδικά σκαριφήματα. Χρησιμοποιεί μόνο καφέ, και μάλιστα καθαρό εσπρέσσο για να ζωγραφίσει πανέμορφα σκίτσα.

Όλα τα΄χαμε τα on line φροντιστήρια μας έλειπαν

Όλα τα΄χαμε τα on line φροντιστήρια μας έλειπανΔε λέμε, εντυπωσιακή η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα on line φροντιστήρια των παιδιών της Γ. Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές. Εστω κι αργά το υπουργείο Παιδείας δείχνει να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να οδηγήσει τους νέους σε μια δωρεάν, ιντερνετική εφαρμογή ώστε να ξεκόψουν λίγο από την παραπαιδεία.

Έδωσε το παρών στην κηδεία του!

Έδωσε το παρών στην κηδεία του! Επέστρεψε σπίτι του μετά από ψάρεμα και έδωσε το παρών στην ίδια του την κηδεία... Ο λόγος για έναν Τούρκο ψαρά που επιστρέφοντας από εκδρομή είδε κοσμοσυρροή έξω από την κατοικία του και έκπληκτος πλησίασε να δει τι συμβαίνει.

Υποκριτές πολιτικοί, η βία υπάρχει παντού, όχι μόνο στα γήπεδα

Υποκριτές πολιτικοί, η βία υπάρχει παντού, όχι μόνο στα γήπεδαΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και μάλιστα… τεράστιοι, είναι οι πολιτικοί και ειδικά οι βουλευτές εκείνοι που κατέθεσαν επερώτηση στην Βουλή, «για τα γεγονότα(;)  του ντέρμπι, ενδιαφερόμενοι(;), δήθεν, για την βία στα γήπεδα…

Γιατί όταν περνάμε καλά ο χρόνος τρέχει;


«Τα καλά πράγματα διαρκούνε λίγο» είθισται να λέγεται αφού η αίσθηση του χρόνου που περνάει όταν εμείς διασκεδάζουμε είναι σύντομη. Αντίθετα όταν βαριόμαστε, τα λεπτά φαίνεται να μοιάζουν με ώρες, μέρες, βδομάδες χρόνια. Τι συμβαίνει όμως στην....

26 Φεβρουαρίου...ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


Γιορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Φωτεινή
  • Γεγονoτα
1815: Ο Ναπολέων με 1.200 οπαδούς του ξεκινά από το νησί Έλβα, όπου ήταν εξόριστος, με προορισμό το Παρίσι για να ξαναπάρει την εξουσία.

Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας



 Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου ώρα 9.00 μ.μ. η ΚΛΠ παρουσιάζει το αριστούργημα του Ζαν Ρενουάρ "Ο κανόνας του παιχνιδιού"

Θρασύτατη ανακοίνωση της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε "παραδίδει" μαθήματα γλωσσολογίας και ήθους


Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε,που εκμεταλλεύεται τα διόδια στη γέφυρα του Ρίου,εξέδωσε χτες μια τουλάχιστον προσβλητική ανακοίνωση.Με περισσό θράσος μας κάνει μαθήματα γλωσσολογίας και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει Ελληνες χωρίς φιλότιμο όσους συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στα

Πρέβεζα: Επεσαν τα πρώτα πρόστιμα για το κάπνισμα

Πρέβεζα: Επεσαν τα πρώτα πρόστιμα για το κάπνισμαΤα πρώτα πρόστιμα για την παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου «έπεσαν» από την Δημοτική Αστυνομία στην πόλη της Πρέβεζας.

Την γέννηση ενός νέου πλανήτη βλέπουν για πρώτη φορά οι επιστήμονες

Την γέννηση ενός νέου πλανήτη βλέπουν για πρώτη φορά οι επιστήμονεςΓια πρώτη φορά οι επιστήμονες πιστεύουν πως έχουν εντοπίσει την γέννηση ενός νέου κόσμου γύρω από ένα απόμακρο αστέρι-ήλιο.

Αγγελόπουλος: «Κλείστε εισιτήρια για Βαρκελώνη»

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη των «ερυθρολεύκων», κάνοντας μάλιστα πλάκα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Αγγελόπουλος: «Κλείστε εισιτήρια για Βαρκελώνη»Η εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, η οποία δεν συνοδεύτηκε μόνο από νίκη, αλλά και από πρόκριση ως πρώτος στα προημιτελικά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ενθουσιασμένο τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Στοματικά διαλύματα: Διαλύουν τα μικρόβια ή την στοματική σας υγεία;

Συγκεκριμένα και με μέτρο.
Αποδεδειγμένα χαρίζουν δροσερή κι ευχάριστη αναπνοή, αλλά με τι κόστος;
Στοματικά διαλύματα: Διαλύουν τα μικρόβια ή την στοματική σας υγεία;Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως τα στοματικά διαλύματα, δεν έχει αποδειχθεί ότι όντως έχουν αντιμικροβιακή δράση, άρα δεν είναι απαραίτητα για την στοματική υγιεινή.

Πιες νερό – χάσε κιλά!


Πιες νερό – χάσε κιλά!Πρόσφατες μελέτες Βρετανικών πανεπιστήμιων απέδειξαν πως η κατανάλωση νερού είναι ίσως ο πιο βασικός παράγοντας για να χάσει κάποιος κιλά.....

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Με «βιολογικό GPS» βρίσκουν οι Καρέτα-Καρέτα το δρόμο τους


Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο του τρόπου με τον οποίο οι χελώνες “καρέτα-καρέτα” καταφέρνουν ήδη από τη γέννησή τους να διασχίζουν κατά τις μεταναστεύσεις τους χιλιάδες χιλιόμετρα στους ανοικτούς ....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ...SARDELAnews


Το αλκοόλ κάνει καλό στην καρδιά


Ένα ποτηράκι, μειώνει τον κίνδυνο για καρδιοπάθειες και εγκεφαλικό
Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, σε καθημερινή βάση, ωφελεί την καρδιά και γενικότερα το κυκλοφορικό σύστημα.

Βαθμολογείστε τον καθηγητή σας διαδικτυακά!

Έχετε θυμώσει με τον καθηγητή σας στο πανεπιστήμιο ο οποίος κατά τη γνώμη σας δε βαθμολόγησε όπως περιμένατε το γραπτό σας; Η ιστοσελίδα www.rateyourprofessor.gr δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να βαθμολογήσουν εκείνοι τον καθηγητή αλλά και να κάνουν τα σχόλια τους.
Βαθμολογείστε τον καθηγητή σας διαδικτυακά!Στους τέσσερις μήνες, που λειτουργεί η ιστοσελίδα, οι αξιολογήσεις έχουν ξεπεράσει τις 40.000. Περισσότεροι από 3.600 καθηγητές έχουν δεχθεί εύσημα ή έχουν υποστεί αρνητική κριτική, θέλοντας και μη.......

Αύξηση 5,2% σε ένα χρόνο για το οικογενειακό καλάθι

Ακριβότερα κατά 5,2%, ή 111,37 ευρώ, κοστίζει στους καταναλωτές το οικογενειακό καλάθι τον Ιανουάριο του 2011, σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που

Εντυπωσιακά ζωγραφισμένα χέρια


Εντυπωσιακά ζωγραφισμένα χέριαΗ τέχνη μπορεί να μεταμορφώσει πράγματα και ανθρώπους. Διάφοροι καλλιτέχνες με το ταλέντο τους δημιουργούν έργα τέχνης περίεργα και ευφάνταστα.

7 λόγοι που το sex κάνει καλό στην υγεία!


Η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι υγεία και παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στη διάρκεια μιας σχέσης. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά τα οποία προσφέρει…

 

Ευρωλίγκα: Πρωτιά Ολυμπιακού και φουλ για φάιναλ φορ


Ο Ολυμπιακός με επική εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο συνέτριψε στην Κωνσταντινούπολη με 80-65 τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο που....