Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΓΑΠ έρχεται στην Ελλάδα για να ψηφίσει τα μέτρα και μετά να ξαναφύγει

Ο ΓΑΠ έρχεται στην Ελλάδα για να ψηφίσει τα μέτρα και μετά να ξαναφύγει     Στην Ελλάδα επιστρέφει ο κ. Γ. Παπανδρέου  μόνον και μόνον για να ψηφίσει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ...
Προτού όμως επιστρέψει στην πατρίδα ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠαΣοΚ (που ολοκληρώνει το πρώτο κύκλο της διδασκαλίας του στο Χάρβαντ) θα κάνει μία στάση στη Νέα Υόρκη για δύο λόγους. Πρώτον για να προεδρεύσει του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (όπου θα συναντηθεί και πάλι με την αντιπρόεδρο κυρία Σεγκολέν Ρουαγιάλ) και δεύτερον για να παραστεί στην εκδήλωση που πραγματοποιεί ο κ. Μπιλ Κλίντον ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Τώρα θα πείτε είναι ανάγκη να πάει και στον Κλίντον, τον οποίο εφέτος τον έχει συναντήσει τόσες φορές; Η απάντηση είναι ναι, αφού στην εκδήλωση αυτή έχει διαρρεύσει ότι θα παραστεί και ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Ίσως να υπάρξει και ένα photo opportunity του πρώην Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο που τόσο πολύ, μαθαίνω ότι θέλει ο κ. Παπανδρέου. Α, να μην το ξεχάσω ο πρώην Πρωθυπουργός θα πρέπει να ξαναπάει τον Οκτώβριο στη Βοστόνη, αφού το συμβόλαιό του με το Χάρβαντ, προβλέπει διδασκαλία μία φορά το μήνα.


ΒΗΜΑτοδότης