Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φέρτε πίσω το πάθος

    Ο Σάμπολτς Χούστι σκόραρε με θεαματικό ψαλίδι μέσα από την περιοχή και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, όμως ο διαιτητής Ντένιζ Αϊτέκιν του έδειξε μία κίτρινη κάρτα γιατί έβγαλε τη φανέλα του για να πανηγυρίσει και άλλη μία επειδή πήδηξε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες για να βρεθεί κοντά στους οπαδούς...

Ο ίδιος δήλωσε:Εγώ ήθελα μόνο να πανηγυρίσω με τους οπαδούς, δεν έκανα τίποτα άσχημο. Ο κανονισμός είναι ηλίθιος, είναι γελοίος.Εμείς οι ποδοσφαιριστές παίζουμε για να μεταδίδουμε συναισθήματα και όμως συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Στον καιρό του μοντέρνου ποδοσφαίρου και των χρημάτων  η uefa σκοτώνει και τα τελευταία απομεινάρια απο αυτά που μας έκανε να αγαπήσουμε το άθλημα.
Παλιά βλέπαμε τους ποδοσφαιριστές να ματώνουν την φανέλα και να γίνονται ένα με τον κόσμο σε κάθε γκόλ,και τώρα το αυτονόητο τιμωρείτε για να μην χαλάσει το προιόν της uefa και χαλαστούν οι πατατάκιδες.
Εμείς με τέτοιους ποδοσφαιριστές μεγαλώσαμε και αυτούς γουστάρουμε και όχι τα μοντέλα με τα ατσαλάκωτα μαλλιά που φοβούνται να βάλουν τα πόδια στην φωτιά όταν η μπάλα καίει.
Φέρτε πίσω το πάθος,ΟΧΙ στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.


ultras.gr