Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

XAΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

    Στη συννεφιά και τις βροχές δίνει τη θέση του ο ήλιος του Σαββατοκύριακου, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο καιρός δεν φαίνεται ότι θα θυμίζει Άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα, θα σημειωθούν βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ...
σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και νότια. Αναμένεται, επίσης, μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός και την Τρίτη, ενώ χιόνια είναι πιθανόν να πέσουν στα βόρεια ορεινά της χώρας. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ.

Την Τετάρτη, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία κυρίως στα νότια, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Μικρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν μέχρι και 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 
 
fimotro