Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αντίο Άννα

     Η υπουργός Παιδείας της χούντας, Άννα Διαμαντοπούλου, παραδέχτηκε πως ήταν λανθασμένη η αντίδρασή της στις μούντζες των μαθητών στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Γιάννενα...
Η κυρία Διαμαντοπούλου ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως οι μαθητές θα έπρεπε να κάνουν και κωλοδάχτυλα στους επισήμους, ενώ πρόσθεσε πως, αν ήταν αυτή στη θέση τους, θα έπιανε και τον καβάλο της.

Η Άννα Διαμαντοπούλου είχε ζητήσει την τιμωρία των μαθητών που μούντζωσαν τους επίσημους αλλά τώρα δηλώνει πως θα ζητήσει να παρασημοφορηθούν όλοι οι μαθητές που μούντζωσαν, ενώ θα περάσουν στο Πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις και θα πάρουν υποτροφία για μεταπτυχιακά στο Χάρβαρντ.
Οι μαθητές που δεν μούντζωσαν τους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα θα μείνουν μετεξεταστέοι και θα δώσουν εξετάσεις στο φασκέλωμα.
Η κυρία Διαμαντοπούλου προέτρεψε όλους τους μαθητές να μουντζώσουν τους επισήμους στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου και να τους ρίξουν και μερικές χριστοπαναγίες.
Όσοι παρακολουθήσετε τις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου μπορείτε να ρίξετε αυγά, γιαούρτια, πατάτες και χειροβομβίδες στην Άννα Διαμαντοπούλου και την παρέα της. Δεν υπάρχει πρόβλημα• μετά από δυο βδομάδες, μπορείτε να ζητήσετε κι εσείς συγγνώμη.
Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει αντιληφθεί πως θα πάρει τον πούλο στις επόμενες εκλογές και προσπαθεί να αποφύγει τα χειρότερα. Η κακομοίρα δεν μπορεί να υποψιαστεί τι την περιμένει.


pitsirikos.net