Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Άγιε μου Βασίλη φέρε τα δώρα μου (ή θα πεθάνεις)

Άγιε μου Βασίλη φέρε τα δώρα μου (ή θα πεθάνεις)    Χριστούγεννα! Η γιορτή της αγάπης ειδικά για τους μικρούς μας φίλους! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα γράμματα των μικρών παιδιών προς τον αξιαγάπητο Άγιο Βασίλη κατά κανόνα ξεχειλίζουν από τρυφερότητα και παιδική αφέλεια...
Είναι γλυκά όπως οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Στους κανόνες όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις, ειδικά όσον αφορά τη μικρή Μεκίντα Όστιν από τις ΗΠΑ
Στο γράμμα της, η μικρή Μεκίντα κάνει τον Ντένις τον τρομερό να φαντάζει με… αγγελούδι, καθώς απειλεί τον Άγιο Βασίλη ότι θα «πεθάνει» αν δεν τής φέρει τουλάχιστον δύο από τα δώρα που ζητά. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη, και σε αυτήν περιλαμβάνονται απλά λιτά δώρα, όπως ένα έξυπνο κινητό BlackBerry και ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ (ο αληθινός).
Η μανιακή Μεκίντα δεν σταματάει εδώ όμως, στο γράμμα της προειδοποιεί ρητώς ότι θα κυνηγήσει και θα σκοτώσει τους τάρανδους του δόλιου Άγιου και μετά θα τους μαγειρέψει για να ταίσει τους άστεγους την ημέρα των Χριστουγέννων (τουλάχιστον στο γράμμα διακρίνεται ένα ψήγμα φιλανθρωπίας).
Η μητέρα της μικρής Τρέισι βρήκε το γράμμα (που τελειώνει με την φράση: «Να θυμάσαι: τουλάχιστον δύο απ’ αυτά [τα δώρα] ή πεθαίνεις») στη σχολική τσάντα του μικρού Χάνιμπαλ Λέκτορ, και παραδόξως αποφάσισε να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάποιες από τις απαιτήσεις της παρά να την τιμωρήσει!
«Όταν πρωτοβρήκα το γράμμα, μού φάνηκε αστείο. Τώρα σκέφτομαι ότι θα πρέπει να της δώσω ό,τι θέλει. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σκοτώσει τον Άγιο» δήλωσε χαριτολογώντας η 40χρονη μητέρα.
Ίσως η Τρέισι θα έπρεπε να κάνει δώρο στο «φιντάνι της» μία επίσκεψη σε ψυχαναλυτή…

 
skai.gr