Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φοβάται επανάσταση η κυβέρνηση και… ταμπουρώνεται

Φοβάται επανάσταση η κυβέρνηση και… ταμπουρώνεται    Σε «κόκκινο συναγερμό» ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική ενόψει αναμενόμενου κύματος σκληρών διαδηλώσεων και αναταραχών, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης και της τρόϊκα....
Σύμφωνα με ασσφαλείς πληροφορίες, ήδη την περασμένη εβδομάδα η ηγεσία της Πυροσβεστικής εδωσε εντολές σε όλους τους σταθμούς της που σπεύδουν στην περιοχή γύρω από το Σύνταγμα, όποτε εκδηλώνονται βίαια γεγονότα, να είναι σε υψηλή επιφυλακή.
Είχε προηγηθεί κοινή σύσκεψη των ηγεσίων των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας. Να σημειωθεί πως, εκτός των Πυροσβεστικών σταθμών, σε Καλλιθέα (5ος), Κέντρο Αθήνας (1ος, Μουρούζη), Μεσογείων (4ος), εντολή για επαγρύπνηση, προκειμένου να συνδράμμει τις υπόλοιπες δυνάμεις, έχει δοθεί και στον σταθμό της Παλλήνης (12ος).
Ο τελευταίος, και σε άλλες περιπτώσεις, έχει στείλει οχήματα στο κέντρο της Αθήνας. Για τους ίδιους λόγους, ήδη σε υψηλό βαθμό κινητοποίησης βρίσκονται οι επίλεκτες δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, κ.λ.π.).
Αξιον σημασίας είναι ότι, εκτός του ενός οχήματος καταστολής διαδηλώσεων με αντλία, κόστους σχεδόν 300.000 ευρώ, η ΕΛΑΣ σχεδιάζει την αγορά και δεύτερου, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης αναταραχών.


ΠΗΓΗ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ