Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μπράβο κ. Αντιπρόεδρε.. Ποιος είπαμε θα πάει φυλακή;;

Μπράβο κ. Αντιπρόεδρε.. Ποιος είπαμε θα πάει φυλακή;;   Το θερμόμετρο έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο, καθώς ο Θ. Πάγκαλος προέβλεψε χθες ότι «θα βρεθούμε μπροστά σε νέο σκάνδαλο Siemens» και δήλωσε «απόλυτα πεπεισμένος ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή»! «Εννοώ πολιτικό πρόσωπο, βεβαίως», προσέθεσε -μιλώντας στον City 99,5- και ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ θα κάνει όλες τις απαραίτητες πολιτικές ενέργειες για να μπορέσει η Δικαιοσύνη να κρίνει την υπόθεση.
Χαρακτήρισε τη συμφωνία «μπαλαμούτι, καθαρή δοσοληψία με εμφανές ταμειακό όφελος για την κυβέρνηση και τα ελλείμματα του κ. Αλογοσκούφη» και μίλησε για μια «κρυφή πτυχή που αφορά ενδεχόμενες προμήθειες και δοσοληψίες»!
Y.Γ
Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς νύχτα στο 1/4 της τιμής.

Η Είδηση: Η μέση χρηματιστηριακή τιμή του τελευταίου 20ημέρου για τον ΟΤΕ υπολογίζεται στα 7,12 ευρώ και με την υπεραξία 15% πάει στα 8,19 ευρώ. Και είναι σημαντικά χαμηλότερη κατά 19,31 ευρώ σε σχέση με τα 27,5 ευρώ ανά μετοχή που είχε πωληθεί το 25% του ΟΤΕ το 2008.
Δηλωνε τότε (2008) ο περιβόητος Παπακωνσταντίνου, ο Έλληνας “Τσουμπάις”: Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση είναι πρόθυμο να καταβάλλει τα 145 εκατομμύρια ευρώ του υπερτιμήματος που πήρε το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να ανακτήσει το μάνατζμεντ στον ΟΤΕ!!



 ethnos, exomatiakaivlepo