Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σούλι Παραμυθιάς-ΠΑΣ Πρέβεζα 2-2


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Παραμυθιά Σούλι και ΠΑΣ Πρέβεζα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού να προηγηθεί  στο σκορ και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους ισοφάρισαν και κατάφεραν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να προηγηθούν στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του ισοφάρισε και είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη, αλλά ο διαιτητής κ. Καραλιόλιος της ΕΠΣ Γρεβενών απέβαλε τον Καντίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα χωρίς όμως να του έχει δείξει ποτέ την πρώτη.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες όμως παικτών και παραγόντων του ΠΑΣ Πρέβεζα ο κ. Καραλιόλιος ήταν ανένδοτος και δεν παραδέχτηκε το λάθος του και έστειλε τον Καντίου στα αποδυτήρια.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

4΄ λεπτό ο Καντίου με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή όπου ανατράπηκε από αμυντικούς. Ο κ. Καραλιόλιος κοντά στην φάση έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάκης Μηλιώνης ο οποίος πέτυχε το 0-1.
23΄ λεπτό ο Γιαννάκης ισοφάρισε για την Παραμυθιά.
34΄ λεπτό ο Ντόκος με σουτ πέτυχε το 2-1.
76΄ λεπτό ο Καντίου με σουτ πέτυχε το 2-1. Στην συνέχεα ο παίκτης του ΠΑΣ πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα του και ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη και όπως προαναφέραμε λανθασμένα τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Καραλιόλιος της ΕΠΣ Γρεβενών.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Γιολδάσης Γ.(42′ λ.τρ. Φιλιάς), Σακαρέλης, Γεωργίου, Μπονόβας, Ντούμας, Μπίζιος, Τσουμέτης, Γραμμόζης, Ντόκος, Γιαννόπουλος (42′ Γκιομάσης, 53′ Τζάλλας), Γιαννάκης.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ:
Λιάσκος Α., Χόϊκας, Μάρκος, Δήμας Χ., Αντωνόπουλος, Δήμας Δ.(62′ Νάτσης), Νίκου (72′ Παναγόπουλος), Ναστούλης, Καντίου, Μηλιώνης, Μπρούβας (55′ Λιάσκος Ρ.).