Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Νέα διάκριση για την Πρεβεζάνα τενίστρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Νέα διάκριση για την Πρεβεζάνα τενίστρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ     Ακόμη μία διάκριση και πρωτιά σε διεθνές τουρνουά τένις, πρόσθεσε στο ενεργητικό της η τενίστρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ... Η Πρεβεζάνα αθλήτρια έκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά των 10.000 δολαρίων «3° Torneo Internazionale Tennis Femminile "Città di Locri"», στο Locri της Ιταλίας, καθώς με τη συμπαίκτριά της από την Ισπανία Sara Sorribes Tormo, πραγματοποίησαν άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του διπλού της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη κόντρα στις Kana Daniel (Ιαπωνία) και Nastassia Rubel (Λευκορωσία), τις οποίες και συνέτριψαν με 6-1, 6-0.
Το ελληνοισπανικό ζευγάρι πάντως είχε κάνει αγχωτική πρεμιέρα στο τουρνουά, αφού στην προημιτελική φάση, όπου είχε προκριθεί... bye, δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στις Ιταλίδες Jasmine Paolini και Giulia Pasini, που τελικά όμως νίκησε με 4-6, 6-4, 10-8. Ευκολότερο έργο είχαν στα ημιτελικά, όπου επιβλήθηκαν των Ιταλίδων Beatrice Lombardo και Erika Zanchetta με 6-1, 6-1.
Αυτός ήταν ο 7ος στο σύνολο και 4ος στα διπλά τίτλος για την Παπαμιχαήλ. Πριν τον θρίαμβό της στο Locri, η πρωταθλήτριά μας είχε κερδίσει και στα διπλά στο Bron και την Dijon με την Diana Marcinkevica τον Μάρτιο και στο Torino τον Ιούλιο, μαζί με την Ισπανίδα Lucia Cervera-Vazquez.


 tennisnews.gr, prevezasports.gr