Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σεξ μέχρι και στο γρασίδι στο Ολυμπιακό χωριό

Σεξ μέχρι και στο γρασίδι στο Ολυμπιακό χωριό    Σε «πικάντικες» λεπτομέρειες για τη ζωή των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό, κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Πεκίνου, προχώρησε η Χόουπ Σόλο. «Είδα κόσμο να κάνει σεξ στο γρασίδι, ανάμεσα σε κτίρια», είπε μεταξύ άλλων!

Ανά καιρούς διάφορες ιστορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ερωτική δραστηριότητα των αθλητών σε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ολυμπιακό Χωριό.
Η Χόουπ Σόλο φρόντισε να ρίξει ακόμα περισσότερο νερό σε αυτό τον μύλο, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της στο «Espn» ότι τα μάτια της είδαν… πάρα πολλά στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν χώρα στο Πεκίνο πριν από τέσσερα καλοκαίρια.
«Σε μία μοναδική εμπειρία για τον κάθε αθλητή θέλεις να φυλάξεις κάποιες αναμνήσεις, είτε αυτό αφορά τους αγώνες είτε το σεξ.
Έχω δει κόσμο να κάνει σεξ έξω. Στο γρασίδι, ανάμεσα σε κτίτρια, με ανθρώπους να πέφτουν κάτω και να λερώνονται», τόνισε ο 30χρονη γκολκίπερ της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στο ποδόσφαιρο, και πρόσθεσε:
«Οι αθλητές δεν έχουν όρια. Όταν προπονούνται, το κάνουν καλά, όταν πίνουν δεν έχουν όρια, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τί μπορεί να συμβεί».
Η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί ότι στους Αγώνες του Πεκίνου υπήρχαν και σελέμπριτις που έπαιρναν μέρος στην διασκέδαση των αθλητών μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό!
«Πιθανότατα δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά συναντήσαμε και αρκετούς σελέμπριτις, όπως ο Βινς Βον και ο Στιβ Μπερν, ο κωμικός. Και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το πάρτι στο χωριό.
Αρχίσαμε να μιλάμε στους ανθρώπους ασφαλείας, τους δείξαμε τα χρυσά μετάλλιά μας, αποσπάσαμε την προσοχή τους και περάσαμε κόσμο χωρίς διαπίστευση, κάτι το οποίο είναι ανήκουστο.
Ίσως να τρύπωσε στο δωμάτιό μου μαζί μου και κάποιος σελέμπριτι χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Αλλά αυτό είναι το Ολυμπιακό μυστικό μου».
Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου θα ξεκινήσουν στις 27 Ιουλίου και αναμένονται γύρω στους 17.000 αθλητές και υπεύθυνοι ασφαλείας να διαμένουν την περίοδο των Αγώνων στο Ολυμπιακό Χωριό.


 mediasoup.gr