Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μας... τέλειωσε, ζήτω ο... ΠΑΣ Πρέβεζα!

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μας... τέλειωσε, ζήτω ο... ΠΑΣ Πρέβεζα!    Κάτι που αποτελούσε προσδοκία και επιθυμία όλων των φιλάθλων της Πρέβεζας, εδώ και περίπου ένα χρόνο, είναι πλέον πραγματικότητα. Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για να ανακοινωθεί ο «γάμος» με τον Άγιο Θωμά (με το... ΑΦΜ του για την ακρίβεια) και η ομάδα με τις κιτρινόμαυρες φανέλες να εμφανιστεί και πάλι στα γήπεδα και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας...
Η επιτροπή «ανασύστασης» του ΠΑΣ, που προέκυψε από τη συνάντηση της 3ης Ιουλίου, έχει «τρέξει» όλα τα διαδικαστικά θέματα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο παλιός αρχηγός της, Γιώργος Χριστοδούλου, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα μέλη της επιτροπής που έχει αναλάβει να ανασυστήσει τον ΠΑΣ.
Παράλληλα, διερευνητικές επαφές, σύμφωνα με τα λεγόμενα μελών της επιτροπής, έχουν γίνει με τους Δημουλιά, Μάρκο, Ντέτσικα, Χαϊδάκη και τα αδέρφια Δήμα, που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Συγκεντρώνουν μάλιστα αρκετοί από αυτούς πιθανότητες να αγωνιστούν και πάλι με τα κιτρινόμαυρα και κατά συνέπεια θα αποτελέσουν μια καλή αγωνιστική βάση, για να πλαισιωθούν από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
GIO 0225
Όσον αφορά το όνομα της νέας ομάδας, για το οποίο υπήρχε ένα θέμα, καθώς το νέο σωματείο δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος (Π.Α.Σ.) Πρέβεζα, σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου σωματείου θα είναι και πάλι Π.Α.Σ. Πρέβεζα με τα αρχικά γράμματα να αντιστοιχούν στο «Παμπρεβεζάνικο Αθλητικό Σωματείο».
Ζήτω λοιπόν ο... ΠΑΣ Πρέβεζα!
Η επιτροπή ανασύστασης, όπως μαθαίνουμε, έχει επίσης στα... σκαριά ένα πλάνο «ανοίγματος» στην πρεβεζάνικη κοινωνία, ώστε να μπορέσει η νέα ομάδα να στηριχθεί και να κάνει βήματα μπροστά. Οψόμεθα!


atpreveza.gr