Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας 2012     Η φλόγα έγινε φωτιά και η σπίθα, πυρκαγιά, κάπως έτσι έχει η ιστορία με μία φράση, για το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Όταν οι παρέες γράφουν ιστορία, τότε αυτόματα έχουμε το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Ήπειρο, που το διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο....
Αμέτρητα γκρουπ νικούν και φέτος την κρίση, τη μελαγχολία και την κατήφεια και ετοιμάζονται να μοιραστούν και να μοιράσουν πολυχρωμία, αισιοδοξία και τρελό κέφι! Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας έχει ως εξής:

1.Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ώρα 20.00

Τελετή έναρξης εκδηλώσεων Καρναβαλικού Κομιτάτου (πεζόδρομο Β΄Μπάλκου έξω από το χώρο του πνευματικού κέντρου του δήμου Πρέβεζας). Μια γιορτή με τη συμμετοχή χορευτικών και μουσικών σχημάτων, με βεγγαλικά και πάρτυ του Κομιτάτου στο ΠΡΕΒΕΡΕ, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

2. Κυριακή του Ασώτου 12 Φεβρουαρίου ώρα 20.00,

η… «άσωτη γιορτή» με μπάρμπεκιου , μουσική και πολύ κέφι στη Λ. Ειρήνης (Piccolo café), προπομπός του… Κόκκινου χορού.

3. Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (Αγίου Βαλεντίνου)2012 ώρα 21.00

Κόκκινος Χορός (για φέτος ΕΝ ΠΛΩ)
Μια κόκκινη Αποκριάτικη στολή (τόσες έχεις…από προηγούμενες παρελάσεις του Κομιτάτου), ή ένα κόκκινο καπέλο με μια κόκκινη μπλούζα κι έφυγες…Όλα στο κόκκινο!

4. Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 21.00

η περιήγηση των Καρναβαλιστών. Με μουσικές, σερπαντίνες, κομφετί οι Καρναβαλιστές και οι Καρναβαλίστριες του Κομιτάτου με τις Αποκριάτικες στολές τους, είτε σε δίκυκλα, είτε στην αυτοκινητοπομπή θα περάσουν από τις γειτονιές και τις συνοικίες της Πρέβεζας( με τελική κατάληξη την παραλία της Πρέβεζας), για να καλέσουν τον κόσμο να συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της ημέρας που ακολουθεί. Σημείο συνάντησης Λεωφόρο Ειρήνης (Piccolo café).

5. Σάββατο 18 Φεβρουαρίου


Μεγάλη Αποκριάτικη με άρματα Παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Σημείο συνάντησης Λ.Ειρήνης (πρώην ΚΤΕΛ) και ώρα 19..00 (είναι πάρα πολύς ο κόσμος φέτος) για να ξεκινήσει η παρέλαση 20.30. Ιδιαίτερα τα πολυάριθμα γκρουπ με άρματα καλούνται να τηρήσουν το παραπάνω, για να αποφευχθούν οι δυσκολίες, που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια

6. Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Μεγάλη ποδαράτη-χωρίς άρματα- παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Σημείο συνάντησης Λ. Ειρήνης (Πρώην ΚΤΕΛ) ώρα 21.00. (7. Κυριακή Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου, Final Countdown?)

Δείτε εδώ τα group που έχουν ετοιμαστεί έως τώρα και δηλώστε συμμετοχή

Οι φετινές εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είναι αφιερωμένες στη μνήμη της Ευανθίας Νάνου, που έδινε τη ψυχή της για την Αποκριά και το Καρναβάλι, μέσα από το Καρναβάλι των γυναικών της Πρέβεζας


pamepreveza.gr