Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Οι χρήστες θέλουν να φύγουν από το Facebook!

    Σύμφωνα με έρευνα: Πολλοί είναι οι χρήστες που μέσα από μία διαδικτυακή έρευνα φαίνεται πως θέλουν να φύγουν από το Facebook και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Google+.....

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το αμερικάνικο περιοδικό PC Magazine, το 50% των συμμετεχόντων δηλώνει έτοιμο να εγκαταλείψει το Facebook για το Google+!

Φυσικά μία τέτοια έρευνα δεν θεωρείται αντιπροσωπευτική του πληθυσμού των χρηστών, αφού μόνο το 50% των χρηστών του Facebook είναι περίπου 375 εκατομμύρια άνθρωποι!

Πάντως και οι υπόλοιποι χρήστες φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένοι με το δημοφιλές΄ς κοινωνικό δίκτυο αφού το 21% είναι αναποφάσιστο για την ώρα αφού το Google+ είναι ακόμα νέο στο χώρο, ενώ το 12% ακόμα δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση στο Google+.

Επίσης το 11% των ερωτηθέντων δεν έχει καμία σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα και τελικά μόνο το 7% δηλώνει πιστό στο Facebook!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν οτι πολλοί είναι οι χρήστες που είναι δυσαρεστημένοι από το Facebook ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός οτι το Google+ είναι ακόμα πολύ νέο και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη δοκιμαστική φάση του και φυσικό είναι να μην γίνεται σωστή αξιολόγηση.

Πάντως ο χρόνος μόνο θα δείξει αν το Google+ πετύχει ή όχι και φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από τους χρήστες.

newsit