Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Ευρωεπανάσταση» μέσω Facebook!

«Ευρωεπανάσταση» μέσω Facebook!  Το κίνημα των «Αγανακτισμένων» που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έτσι χιλιάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας που προωθούν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης...
Τα δύσκολα ενώνουν τους Ευρωπαίους, και έτσι με την δημιουργία ενός group που λέγεται «European Revolution, 29th May, all cities of Eurore» οι «Αγανακτισμένοι» καλούν χιλιάδες πολίτες να κατέβουν σε κεντρικές πλατείες σε όλη την Ευρώπη, την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 18:00 έως και τις 21:00.
«Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε προϊόν στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε την οικονομία και τις πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας» αναφέρεται σε σχετική σελίδα στο Facebook.
«Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν. Ενωθείτε μαζί μας, ανεξάρτητα από το σε ποια πολιτική παράταξη ανήκετε για να κάνετε τις φωνές των ανθρώπων να ακουστούν σαν μία.»
«Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα.»
Να σημειωθεί ότι η σελίδα στο Facebook ιδρύθηκε από Έλληνες και Ισπανούς.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ήδη μεγάλη καθώς, 33.863 έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής ότι θα παρευρεθούν.

tsantiri.gr