Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ: 12 παράξενα αστυνομικά σκίτσα υπόπτων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieId4vQCLtD8NWQk9jL0AwrzkfQvEirCcjBkbZQmw9H_E0y7deHhdAm3YzsMoG5ubPoIbQXyyY4lBDPr6OuUWGJpsZHR6RXqgom-ncwZyWBMKE1oHDNXzpv_1WTJSky7R8sEHulkM4uFsL/s320/paraxena-skitsa-ypoptwn-480x225.jpg  Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο, οι μάρτυρες περιγράφουν…
τον δράστη και οι σκιτσογράφοι αναλαμβάνουν δουλειά.. Δείτε στην συνέχεια 12 παράξενα (έως αστεία) σκίτσα υπόπτων που κυκλοφόρησε η αστυνομία..



1. Σκίτσο υπόπτου της αστυνομικού τμήματος του New Castle County των Ηνωμένων Πολιτειών.

2. Σκίτσο υπόπτου δολοφονίας. Από το μουστάκι και τα ανέμελα μαλλιά η αστυνομία μάλλον πιστεύει ότι πρόκειται για γυναίκα μεταμφιεσμένη σε άντρα.

3. Ιδέα μας είναι ή το σκίτσο του ύποπτου για βιασμούς μοιάζει καταπληκτικά με τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων;

4. Η ιστορία έχει ως εξής. Ένας διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι του γελοιογράφου Bill “Weg” Green. Η αστυνομία του ζήτησε μια περιγραφή του υπόπτου και εκείνος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. έφτιαξε την καρικατούρα του. Αν ο ύποπτος συνελήφθη, άγνωστο..

5. Η αστυνομία βρίσκονταν στην αναζήτηση υπόπτου που λήστεψε ένα κατάστημα με είδη ερωτικού περιεχομένου. Ο υπάλληλος προσπάθησε να βοηθήσει την αστυνομία περιγράφοντας τον δράστη. Μάλλον ο υπάλληλος πρέπει να ήταν πολύ φοβισμένος την ώρα που περιέγραφε τα μάτια του..

6. Η πιο λεπτομερής περιγραφή των χαρακτηριστικών ενός υπόπτου και κατά επέκταση το πιο χρήσιμο σκίτσο για τις διωκτικές αρχές. Ο δράστης μάλλον, μετά από αυτό, συνελήφθη..

7. Σκίτσο υπόπτου για την απαγωγή της Madeleine McCann. Προφανώς ο δράστης δεν είχε πρόσωπο. Εύκολο να αναγνωριστεί. Άλλωστε πόσοι ύποπτοι θα υπήρξαν χωρίς πρόσωπο;


8. Η αστυνομία της Ιντιάνα κυκλοφόρησε αυτό το σκίτσο ενός ληστή τραπεζών. Ο ύποπτος φαίνεται να έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Του λείπει ένα δόντι, έχει ένα σημάδι στο πρόσωπο αλλά τα μάτια του..


9. Ύποπτος απαγωγής ενός μαθητή γυμνασίου του Kory Wakefield. Ο μαθητής ξέφυγε και έδωσε αυτήν την περιγραφή στους σκιτσογράφους της αστυνομίας. Σας θυμίζει κάποιον;
Εμάς πάντως μας θύμισε αυτόν… Ο μικρός μάλλον είχε δει την ταινία πρόσφατα..

10. Κάτι μας θυμίζει και αυτός.. κάτι μας θυμίζει..

Μα ΝΑΙ!!! Αυτός είναι…


11. Ύποπτος για επίθεση με μαχαίρι. Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο, οι μάρτυρες περιγράφουν τον δράστη και οι σκιτσογράφοι αναλαμβάνουν δουλειά. Το αποτέλεσμα;


12. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα τηλέφωνα της αστυνομίας θα χτυπούσαν συνέχεια με τέτοιο σκίτσο.. Ο ύποπτος ξεγέλασε μια 98χρονη χήρα και της πήρε τις αποταμιεύσεις μιας ζωής. Όπως είπε στην αστυνομία ήταν γύρω στα 40, χωρίς γένια και φορούσε καπέλο.
 
 
24wro