Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δάσκαλος αυτοπυρπολήθηκε από αγάπη για μία 8χρονη!

Δάσκαλος αυτοπυρπολήθηκε από αγάπη για μία 8χρονη! Η τελευταία πράξη σε ένα δράμα που βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό στη Βρετανία γράφτηκε με έναν επίσης τραγικό τρόπο....Δάσκαλος ο οποίος κατηγορούνταν για παρενόχληση 8χρονης μαθήτριας περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε. Λίγο πριν προβεί στην απονενοημένη αυτή πράξη είχε φροντίσει να στείλει στο κοριτσάκι ένα τελευταίο γραπτό μήνυμα: Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!
Ο 29χρονος Neil Wilkes είχε βρεθεί στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας για ανάρμοστες σχέσεις με την 8χρονη μαθήτριά του. Μάλιστα είχε φροντίσει να αποκτήσει επαφές και με τους γονείς της ώστε να τη βλέπει και εκτός σχολείου.
Όταν όμως άρχισε να γίνεται γνωστό ότι κάτι περίεργο τρέχει, τότε απολύθηκε από το σχολείο, ενώ η οικογένεια ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου ο δάσκαλος να μην τους ξαναπλησιάσει. Αυτή ήταν και η χαριστική βολή για εκείνον. Άρχισε να παίρνει υπνωτικά χάπια και προσπαθούσε να θέσει τέλος στη ζωή του, πράγμα που τελικά κατάφερε με ένα μπουκάλι βενζίνη και ένα σπίρτο.
tsantiri.gr