Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πως περικόπτει κανείς το μηδέν κ. Παπούλια;;;

   «Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τον τιμά», ειδικά εν μέσω των θυσιών που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός, είχε δηλώσει στις 15 Φεβρουαρίου εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο τότε υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος...
Είχε προηγηθεί η δήλωση του, προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ότι παραιτείται της μηνιαίας αποζημίωσής του. Η κίνηση χαρακτηρίστηκε ως συμβολική, ή μάλλον ως μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης εν μέσω αιματηρών περικοπών.
Χθες το βράδυ βλέποντας τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ενημερωθήκαμε ότι ο κ. Παπούλιας επικοινώνησε με τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και του ζήτησε να μειωθεί ο μισθός του, όπως ακριβώς θα γίνει και με αυτούς του πρωθυπουργού και των βουλευτών. Εύλογες οι απορίες που προκύπτουν. Πως μπορεί να περικόψει κανείς το μηδέν; Πρόκειται για γκάφα ολκής ή χάσαμε κάποιο τμήμα του ρεπορτάζ και δεν κατανοήσαμε καλά; Εκτός και αν ο κ. Παπούλιας προτίθεται να καταβάλλει μηνιαία αποζημίωση για το αξίωμά του. Σίγουρα κάπου υπάρχει κάποιο νοηματικό κενό.


koutipandoras.gr