Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Θετικό το πρώτο τεστ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Θετικό το πρώτο τεστ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα    Με χαμόγελα συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος άφησε υποσχέσεις για τη νέα χρονιά επικρατώντας επί της ΑΕΚ Αρχαγγέλου με σκορ 4-0...
Οι δύο ομάδες, που τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, ήταν φανερά ανέτοιμες, ωστόσο κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι εμπιστεύονται και νεαρά παιδιά τα οποία μπορούν να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες αλλά και να προσφέρουν στη μακριά κούρσα του πρωταθλήματος που ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου.
IMG 8846
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 22’ όταν σε καλοχτυπημένο φάουλ του Δημουλιά, ο Ισπόγλου απέκρουσε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν κατάφερε να σταματήσει τον Χαϊδάκη, ο οποίος σημείωσε το 1-0.
IMG 8843
Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και στο 33’ ο Μέλος μετά από ωραία πάσα του Παναγόπουλου έκανε το 2-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία για την ΑΕΚ, όταν ο Τουμανίδης έκανε ένα καλό σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές και για τις δύο ομάδες και ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να πετύχει το 3-0 στο 56 με ωραίο πλασέ του Παναγόπουλου. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 56’ και στο 72’ για να σκοράρει, ωστόσο στο 75’ ο Σιδέρης μετά από ωραία προσπάθεια του Χαϊτίδη ήρθε να σημειώσει το τελικό 4-0 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.
Να σημειώσουμε ότι πριν τον αγώνα ο ΠΑΣ Πρέβεζα πραγματοποίησε αγιασμό για τη νέα χρονιά, ενώ τις επόμενες ημέρες οι δύο ομάδες έχουν προγραμματισμένα φιλικά προκειμένου να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Διαιτητικό τρίο οι Μασούρας, Κασάρης και Μπάκος.
ΠΑΣ Πρέβεζα(Χριστοδούλου): Κασαμπαλάκος, Παπουτσής, Κοψάρης, Μπούκουρας, Σκαμνέλος Χ. , Σκαμνέλος Δ., Χαϊδάκης, Καρακώστας, Ντέτσικας, Νίκου, Δημουλιάς, Λάσκαρης Γ., Πανούσης Δ., Κίστης, Παναγόπουλος, Μέλος, Χαϊτίδης, Ντούσκος, Ευθυμίου, Σιδέρης, Βάλβης, Ζιάκας, Γκαρτζονίκας, Νταλιάρδας, Ντέντι, Μόκα, Ντέντι, Γεωργουσόπουλος.
ΑΕΚ Αρχαγγέλου(Αμάραντος): Ισπόγλου, Ζήσης, Τσενίκογλου, Κοτένογλου, Τσενίκογλου Χρ., Παππάς, Ζιάνι, Παπαχρήστος, Τουμανίδης, Παππαδιώτης, Μουρεχίδης, Σταύρακας, Κατσιώτης, Όλεσι, Ρένι, Νάσης Χρ., Νάσης Μαρκ., Σωμηράς, Μυριούνης.
IMG 8862
Χριστοδούλου: «Στόχος το πρωτάθλημα»
Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ κ. Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του στο atpreveza.gr, θέτοντας τους στόχους για τη νέα χρονιά:
«Δεν μπορώ να κρύψω την ευχαρίστησή μου, έχω πλειάδα ποδοσφαιριστών και είμαι στην ευχάριστη θέση πλέον να λέω ότι πρέπει κάποια παιδιά να αποχωρήσουν, όχι γιατί δεν έχουν κάποια παικτική αξία αλλά γιατί για να λειτουργήσει μια ομάδα χρειάζεται να υπάρχουν από 22 μέχρι 24 ποδοσφαιριστές. Έχω ευχάριστο πονοκέφαλο, θα προβληματιστώ και πρέπει να κάνω εισήγηση στη διοίκηση προκειμένου κάποια παιδιά να αποχωρήσουν και για το καλό των παιδιών για να συνεχίσουν σε κάποια άλλη ομάδα αλλά και γιατί πρέπει να δουλευτεί η ομάδα για την επόμενη κατηγορία. Αυτές είναι οι βλέψεις μου. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οποιαδήποτε άλλη θέση πλην της πρώτης θα είναι αποτυχία. Χωρίς αυτό να είναι αλαζονικό, αλλά είναι μονόδρομος ο ΠΑΣ Πρέβεζα να διεκδικεί και να το παίρνει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι μια μικρή παρένθεση το ότι βρισκόμαστε στην κατηγορία αυτή και δεν σας κρύβω ότι κοιτάω για την επόμενη κατηγορία όχι για αυτή».
IMG 8847
Αμάραντος: «Στόχος μας η παραμονή στην Α’ κατηγορία»
Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του παρά το αποτέλεσμα επισήμανε ο προπονητής της ΑΕΚ Αρχαγγέλου κ. Αμάραντος, ευχόμενος η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να κυλήσει χωρίς προβλήματα: «Είμαστε ακόμη πολύ νωρίς, έχουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας μπροστά μας και θα δουλέψουμε πολύ στην τακτική στην οποία δεν έχουμε δουλέψει ακόμη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, παίξαμε με μια ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές έμπειρους, παρόλα αυτά για 30 λεπτά περίπου τους κρατήσαμε στο μηδέν και είχαμε και στην κόντρα εμείς κάποιες ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, για εμάς ο στόχος μας παραμένει στο να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην Α’ κατηγορία όπως και πέρυσι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά κι εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μου και στον ΠΑΣ Πρέβεζα και ελπίζω όλα τα πράγματα να πάνε καλά για το ποδόσφαιρο το οποίο βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτά τα παιδιά που βάλαμε σήμερα να παίξουν να δώσουν χαρά στον κόσμο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση. Υγεία σε όλους και εύχομαι καλή χρονιά».


atpreveza.gr