Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Κατέκτησε» το Τορίνο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

«Κατέκτησε» το Τορίνο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ    Ακόμη μία διάκριση σε διεθνές επίπεδο πρόσθεσε στον μακρύ κατάλογο επιτυχιών της, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Πρεβεζάνα τενίστρια κέρδισε μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στον τελικού του διπλού, το V Trofeo Mabo στο Τορίνο. Η πρωταθλήτριά μας είχε ένα καλό τουρνουά με παρτενέρ της, την Lucia Cervera-Vazquez...
Μετά από ένα κλειστό και πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ταμπλό, η Παπαμιχαήλ και η Ισπανίδα νίκησαν με 3-6, 6-3, 10-6 τις Estelle Guisard (Γαλλία) και Katharina Negrin (Αυστρία).
Το ζευγάρι άφησε εκτός τουρνουά στα ημιτελικά το Νο4 του ταμπλό, τις Ιταλίδες Chiara Mendo και Francesca Palmigiano, τις οποίες και νίκησαν με 6-3, 7-5. Η Παπαμιχαήλ είχε καλή παρουσία και στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων, όπου όμως αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο μετά από ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε 2-3 πόντους, χάνοντας από την Ιταλίδα Angelica Moratelli με 7-6 , 7-6. Στον 1ο γύρο του τουρνουά, η 19χρονη πρωταθλήτρια μας είχε νικήσει με εμφατικό τρόπο τη Γαλλίδα Marion Gaud, με 6-0, 6-1.

Φωτό: tennisnews
 atpreveza.gr