Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Νέα δολοφονία οπαδού από μπάτσους

Νέα δολοφονία οπαδού από μπάτσους     Άλλη μια δολοφονία οπαδού από μπάτσους. Αυτή τη φορά στην Ισπανία νεκρός έπεσε από πλαστική σφαίρα (όπως αυτές που προσπαθούν να φέρουν κι εδώ) ο Iñigo Cabacas Liceranzu...
Υποστηρικτής της Αθλέτικο Μπιλμπάο 28χρονος πλήρωσε την αυθαιρεσία και τον τραμπουκισμό που χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο οι αστυνομία σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

Ύστερα από συμπλοκή 2 ανθρώπων (!!!) στον τόπο κλήθηκε η αστυνομία όπου τα κομάντο έφτασαν με 4 βαν και πλήρη εξοπλισμό για να ηρεμήσουν τα "πλήθη". Δεν έμειναν όμως εκεί αφού εξουσία έχουν τα "παιδιά" τους δίνουνε και όπλα είπανε να τιθασέψουν τους ατίθασους πυροβολώντας εναντίων το άοπλων με πλαστικές σφαίρες από απόσταση 20 μέτρων (!!!). Έτσι ο άυτχος Inigo Cabacas τραυματίστηκε στο κεφάλι και τελικά εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στα γεγονότα είναι χαρακτηριστικές με σημαντικότερη αυτή ανθρώπου που φώναξε στους μπάτσους «Τι κάνετε τον σκοτώσατε;;» κι έλαβε την αφοπλιστική απάντηση «Εσύ νατα βλέπεις!»!!

Είναι η ίδια τακτική που χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο.. Εκφοβισμός, τραμπουκισμός και που και που να τρώμε κανέναν για να θυμόσαστε ποιος έχει την εξουσία...

Τα θερμά μας συλλυπητήρια για την οικογένεια, τους φίλους και τους ομοιδεάτες του νεκρού.
Είναι κάποια πράγματα που μας ενώνουν όλους...
Είναι περίεργοι πλέον οι καιροί και καλό είναι να τα βλέπουμε όλοι ανεξαρτήτως ομάδας, ιδεολογίας, καθημερινότητας...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!! 


ultras.gr