Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Αστυνομικοί με κουκούλες χτυπούσαν τον ανιψιό μου»

«Αστυνομικοί με κουκούλες χτυπούσαν τον ανιψιό μου»    «Οι αστυνομικοί χτύπησαν τον ανιψιό μου. Τον προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων και τον χτυπούσαν έχοντας κουκούλες στα πρόσωπά τους», καταγγέλλει  η θεία του 18χρονου, Κώστα Χερέτη, Ελένη, που μεταφέρθηκε χθες το πρωί εσπευσμένα από την Κρήτη στο Τζάνειο νοσοκομείο...

«Του έλεγαν ενώ τον χτυπούσαν “Ρε συ μας ξέφυγες από κανένα μπλόκο;” Και εκείνος προσπαθούσε να απαντήσει ενώ έτρωγε μπουνιές και κλωτσιές», συνεχίζει.
Η θεία του 18χρονου κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Πληροφορίες πάντως από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η κατάσταση του 18χρονου – για την ώρα πάντα- έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο 18χρονος έχασε τον πατέρα του πριν από τέσσερα χρόνια και είναι ο μικρότερος από τα έξι αδέλφια της οικογένειάς του. Δουλεύει ως αγρότης για να μπορέσει να επιβιώσει και την ίδια δουλειά κάνει και η μητέρα του. «Ούτε φαντάρος δεν πρόλαβε να πάει. Και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη», καταλήγει η θεία του η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια, όπως καταγγέλλει.


tsantiri.gr