Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Για μισθούς Βουλγαρίας μιλά για πρώτη φορά ο Π. Καψής!

Για μισθούς Βουλγαρίας μιλά για πρώτη φορά ο Π. Καψής!     "Το πρωτεύον δεν είναι να διακηρύσσουμε τις κόκκινες γραμμές, αλλά να προχωρήσουμε σε μία σοβαρή διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα που πρέπει να αποφασιστεί" σχολίασε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97.8, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής...

Ο κ. Καψής εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το PSI και προέβλεψε ότι το νέο δανειακό πρόγραμμα, το οποίο χαρακτήρισε "όρο επιβίωσης για την οικονομία", θα υποστηριχθεί και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τώρα εκλογές και μετά να πάμε στη δανειακή σύμβαση" σημείωσε, ενώ επέμεινε στο θέμα της ανταγωνιστικότητας, διαψεύδοντας πάντως ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προανήγγειλε νομοθετική παρέμβαση, αν δεν υπάρξει συμφωνία, στο διάλογο των κοινωνικών εταίρων για τον ιδιωτικό τομέα.
"Η ανταγωνιστικότητα είναι η ζωή μας, δεν υπάρχει εργασία χωρίς ανταγωνιστικότητα και παραγωγή. Είναι εθνικό χρέος να γίνουμε ανταγωνιστικοί γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουμε μισθούς Βουλγαρίας. Είναι υποκρισία αν δεν αναγνωρίζουμε την πραγματικότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καψής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού, σημειώνοντας, όμως, ότι αποτελεί προνόμιο του πρωθυπουργού, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι πιθανό να επηρεάσουν το έργο της κυβέρνησης.


 protothema.gr