Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο Κοντομηνάς δίνει τα κλειδιά του Alpha στον Λαζόπουλο!

Ο Κοντομηνάς δίνει τα κλειδιά του Alpha στον Λαζόπουλο!     Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σημαντική σύσκεψη των υψηλότατων στελεχών του Alpha, καθώς σε αυτή θα παραστεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θα ανοίξει τα χαρτιά του για το τι σκοπεύει να κάνει στο κανάλι της Κάντζας προκειμένου ο σταθμός να βρεθεί ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο...
Μετά από τρία χρόνια ο Alpha περνά ξανά σε ελληνικά χέρια και δη αυτά του Δημήτρη Κοντομηνά, που επί σειρά ετών και πριν από την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον γερμανικό όμιλο RTL είχε τον πλήρη έλεγχο του καναλιού. Οπως η «Espresso» σάς είχε ενημερώσει πριν από καιρό, ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να πάρει ξανά τα ηνία του σταθμού αποκτώντας ξανά τις μετοχές από το RTL. H συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2012. Ο Κοντομηνάς θα γίνει και πάλι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της εταιρείας.
Ποια είναι, όμως, τα σχέδια του Κοντομηνά για το κανάλι και τι θα κάνει προκειμένου αυτό να αποκτήσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο; Τα ερωτήματα θα απαντηθούν στη σημερινή σύσκεψη, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας θα ανοίξει αρκετά από τα χαρτιά του. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κύριο μέλημά του είναι να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα. Ετσι, όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή, αλλά και τα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία θα είναι πρωταρχικής σημασίας ώστε ο Alpha να μπει ξανά δυναμικά στον ενημερωτικό τομέα. Μάλιστα, όπως ακούγεται, τις επόμενες μέρες στο κανάλι της Κάντζας θα μετακομίσει και ο Γιάννης Παπαγιάννης, που μετά την παρουσίαση του «Αποκαλυπτικού δελτίου» στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3 θα αναλάβει την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, δραστικό ρόλο στον επαναπρογραμματισμό του Alpha θα αναλάβει πλέον ο Λάκης Λαζόπουλλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς και όπως λέγεται του ζήτησε να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο για την ανανέωση του προγράμματος. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο που, ενώ το συμβόλαιο του Λαζόπουλου με τον Alpha έληξε στο τέλος του χρόνου, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζας γνωρίζοντας τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε αυτό. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο Λαζόπουλος θα έχει λόγο ακόμα και για τα δελτία ειδήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και την παρουσίαση μίας πεντάλεπτης καθημερινής σχολιαστικής εκπομπής για τα πολιτικά δρώμενα με το δικό του μοναδικό σατιρικό λόγο.
Ωστόσο, αν και διανύουμε ήδη το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, ο Δημήτρης Κοντομηνάς σκοπεύει να ανανεώσει και τον ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού, δίνοντας βαρύτητα στο prime time, στο οποίο φέτος, αν εξαιρέσουμε το «Αλ τσαντίρι» και το «Πάμε πακέτο», το κανάλι της Κάντζας έχει βρεθεί εκτός μάχης. Λέγεται ότι ο Κοντομηνάς έχει στα σχέδιά του καινούργιες εκπομπές που θα ενισχύσουν το πρόγραμμα του σταθμού. Ολα όμως θα διευκρινιστούν στη σημερινή -καλώς εχόντων των πραγμάτων- σύσκεψη, όπου ο ισχυρός άνθρωπος του Alpha θα ανοίξει ορισμένα από τα χαρτιά του.


markos.tv