Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αναρτήθηκαν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών στο Διαδίκτυο – Διαβάστε τον κατάλογο

Αναρτήθηκαν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών στο Διαδίκτυο – Διαβάστε τον κατάλογο    Σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» όλων των υπόχρεων για το οικονομικό έτος 2010 (χρήση 2009), βουλευτών, ευρωβουλευτών, τ. βουλευτών, τ. ευρωβουλευτών, τ. υπουργών και υπεύθυνων οικονομικών και πολιτικών κομμάτων...

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα αναρτηθούν και στη διαδικτυακή πύλη της Βουλής των Ελλήνων.

Διαβάστε τα πόθεν έσχες των Βουλευτών

Παράλληλα και σε μια προσπάθεια να μετριασθούν οι εντυπώσεις από την πρόσφατη απόφαση της Βουλής να χορηγείται στους υπαλλήλους της Κίνητρο Επίτευξης Στόχων Στήριξης του Κοινοβουλευτικού Εργου, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικου, το Κοινοβούλιο επιστρέφει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πιστώσεις ύψους 21,5 εκ. ευρώ από τον Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2011.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, «η Βουλή με την επιστροφή αυτή, που κατέστη δυνατή λόγω των σημαντικών περικοπών στη βουλευτική αποζημίωση, στις δαπάνες μισθοδοσίας για τους υπαλλήλους της Βουλής, καθώς και στις λειτουργικές δαπάνες, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην αντιμετώπιση του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας».


tovima.gr