Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Διάσημοι ενάντια στη φτώχεια!

Διάσημοι ενάντια στη φτώχεια!    Η ActionAid και το ηλεκτρονικό κατάστημα Me&home by Getitnow.gr ενώνουν δυνάμεις για ένα σπουδαίο ζήτημα....
Δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμοι δέχονται να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις ή δραστηριότητες που είναι για καλό σκοπό. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση.

Η διεθνής Μη Κυβερνητική Αναπτυξιακή Οργάνωση ActionAid και το ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα για 'τον προσωπικό χώρο' Me&Home by Getitnow.gr αποφάσισαν να ενισχύσουν το μήνυμα κατά της απόλυτης φτώχειας. Από τις 21 Νοεμβρίου αγαπημένα είδη της ΑctionAid διατίθενται στο κοινό και δίνουν την ευκαιρία σε όλους εμάς να «γίνουμε ActionAid».

Γνωστοί υποστηρικτές της οργάνωσης από το χώρο της showbiz φωτογραφίζονται φορώντας τα «t-shirt με σκοπό» συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια για να διαδώσουν δυναμικά το σπουδαίο αυτό μήνυμα. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ναταλία Γερμανού, η Ναταλία Δραγούμη, ο Άλεξ Κάβδας, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Λέχου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Αποστόλης Τότσικας φορούν πρώτοι τα νέα t-shirts, φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται και μας προτρέπουν να γίνουμε όλοι ActionAid ενισχύοντας το e-shopping ενάντια στη φτώχεια.

Να σημειώσουμε πως τα μπλουζάκια μπορείτε να τα βρείτε στα site actionaid.gr και meandhome.gr. Δείτε παρακάτω το σχετικό video!







24wro