Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δάκρυσε το Λιμάνι...

  

     Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού διοίκηση, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, φίλαθλοι, βρέθηκε στην Αγία Τριάδα του Πειραιά για το τελευταίο αντίο στον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο. Τον άνθρωπο που έζησε την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, από την ίδρυσή του....

Στην εκκλησία του Πειραιά βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης, ο γιος του Πέτρος Κόκκαλης, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταύρος Νταϊφάς, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γιώργος Σιγάλας, η βουλευτής Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης.
Όσον αφορά την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας, το «παρών» έδωσαν ο Δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης, ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε, ο γενικός αρχηγός Τάσος Μητρόπουλος, ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κυριάκος Δουρέκας και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Τοροσίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιάννης Φετφατζίδης, Φρανσουά Μοντέστο, Όλοφ Μέλμπεργκ.
Από την ομάδα πόλο του Θρύλου ήταν οι Νίκος Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας, Φώτης Μπλάνης και από το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού οι Ανδρέας Ανδρεάδης, Ντίμα Φιλίποφ.
Σχετικά με τα στεφάνια που κατατέθηκαν ήταν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, από συνδέσμους της Θύρας 7 απ’ όλη την Ελλάδα, τον Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον πρώην Δήμαρχο Πειραιά και παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Παναγιώτη Φασούλα.


gavros.gr