Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ: Άλλοι θέλουν εκλογές, άλλοι συγκυβέρνηση και όλοι να μας σώσουν!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ: Άλλοι θέλουν εκλογές, άλλοι συγκυβέρνηση και όλοι να μας σώσουν!   Η κυριακάτικη παλαιοκομματική σαπουνόπερα με τις συνεντεύξεις Υπουργών της κυβέρνησης και πρώην Υπουργών της ΝΔ στις εφημερίδες έχει τελικά μεγάλη πλάκα...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ βλέπει στις πρόωρες εκλογές διέξοδο αλλά και την προοπτική μιας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Ο Ηλίας Μόσιαλος στο Έθνος της Κυριακής αποκλείει τις πρόωρες εκλογές. Σπόντα ο Χατζηδάκης της ΝΔ, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, συμφωνεί με τον Λοβέρδο να συγκυβερνήσουν, αλλά του το χαλάει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος στη Real News αποκλείει τη συγκυβέρνηση και επιμένει ότι οι πρόωρες εκλογές είναι η μόνη διέξοδος: «Λύση δεν μπορεί να υπάρξει με τις σημερινές διαχειριστικές λογικές, κάνοντας μόνο άκριτα ότι μας λέει η τρόικα στην οικονομία», σημειώνει και «αδειάζει» τον Χατζηδάκη λέγοντας: «Η Ελλάδα είναι σε αδιέξοδο. Στη δημοκρατία τα αδιέξοδα λύνονται με εκλογές. Η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση».
Πλήρως ευθυγραμμισμένος με τον Ηλία Μόσιαλο, άρα και με τον Πρωθυπουργό, ο Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία απέκλεισε τις πρόωρες εκλογές: «Στις σημερινές συνθήκες η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα βάθαινε την κρίση και την πολιτική αστάθεια».
Συμπέρασμα: Τα έχουν παίξει, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή! Και εμείς έχουμε αφήσει σε αυτούς τις τύχες μας! Το αίτημα το φώναξαν οι πλατείες της Αγανάκτησης: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Όσο συντομότερα απαλλαγούμε, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα και τους Έλληνες…
Την εικόνα δανειστήκαμε από το ΓΡΕΚΙ