
Το καρπούζι, εκτός από σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού θα γίνει ο πρωταγωνιστής του γευστικού ροφήματος, επιτρέποντάς σας να κακομάθετε τον εαυτό σας με μία παγωμένη γρανίτα για όλες τις ώρες.
Υλικά
2 κούπες πολτό καρπουζιού
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες νερό
2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
1κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας , στον πολτό των φρούτων. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε.
Η δροσερή σας γρανίτα είναι έτοιμη να την απολαύσετε!
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας , στον πολτό των φρούτων. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε.
Η δροσερή σας γρανίτα είναι έτοιμη να την απολαύσετε!
queen.gr