Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Match ball… τίτλου!

Match ball… τίτλου!
Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, κέρδισε για δεύτερη φορά στη Μίκρα έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και παίζει για τον τίτλο στο επόμενο ματς στην έδρα του! Με ένα ΤΙΤΑΝΙΟ αγώνα, οι ΜΑΓΚΕΣ του Γιάννη Καλμαζίδη έδειξαν ότι δε χανουν αυτόν τον ΤΙΤΛΟ! 0-2 στη σειρά και τη Δευτέρα θα είναι ωραία…ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ!!!!!!

Μας τρελαίνεις ΘΡΥΛΕ με την ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!! Η κούπα τη Δευτέρα σπίτι σου!!!



Δεν καταλαβαίνει από έδρες, αντιπάλους, άδειους λογαριασμούς, τραυματισμούς, ούτε καν… τροφικές δηλητηριάσεις!

Ο Ολυμπιακός πέρασε για δεύτερη φορά από τη Μίκρα, αυτή τη φορά μάλιστα με 3-0, διπλασίασε τις νίκες του στη σειρά των τελικών απέναντι στον Ηρακλή και πλέον παίζει τη Δευτέρα στο κλειστό του Ρέντη, χωρίς όμως οπαδούς, για τον τίτλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πραγματικότητα το πλέον ονειρικό σενάριο για τους ίδιους και παράλληλα το χειρότερο δυνατό για τους Θεσσαλονικείς, καταστρέφοντας στην ουσία την προσπάθεια όλης της σεζόν για τους αντιπάλους τους, που πάλεψαν για το –ανούσιο, όπως αποδείχθηκε- πλεονέκτημα έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μάλιστα στο ματς προερχόμενοι από… τροφική δηλητηρίαση, που τους ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες πριν από το ματς, με τον Καλμαζίδη να φοβάται ακόμα και αφυδάτωση!

Τα δύο πρώτα σετ ήταν προσωπική κόντρα του Τζούριτς με τον Μπίλινγκς, οι οποίοι πήραν πάνω τους τη συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων των φιναλίστ, την ώρα που οι ακραίοι των δύο ομάδων βρίσκονταν… αλλού, σε επίθεση, αλλά και υποδοχή. Στο τρίτο σετ, ο Ντεσπέιν μπήκε στο ματς, ο Τζούριτς συνέχισε, παρά την κούραση, να παίρνει πάνω του τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ηρακλής εξακολούθησε να στηρίζεται στον Μπίλινγκς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά για τρίτη φορά τη Δευτέρα (2/4, 19.00) στο –άδειο, λόγω τιμωρίας- κλειστό του Ρέντη. Εκεί, όπου «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν (όσο μπορούν, χωρίς φιλάθλους) το τρίτο τους πρωτάθλημα στη σειρά και ο Ηρακλής θα κυνηγήσει το θαύμα: καμία ομάδα στην ιστορία των τελικών δεν έχει καταφέρει να γυρίσει το εις βάρος της 2-0…

Τα σετ: 17-25, 23-25, 33-35.

onsports.gr