Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Βροχές από σήμερα

  Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία....

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμοί Κελσίου.
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση του καιρού, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα ορεινά κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 4 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου νότιοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

enet.gr