Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κατολίσθηση στην Πρέβεζα



Κατολίσθηση στην Πρέβεζα
Το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τη νέα μεγάλη κατολίσθηση στην 8η επαρχιακή οδό και συγκεκριμένα στον δρόμο που συνδέει τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ανω-Κάτω Ρεματιάς, Βρυσούλας, Κοντάτες και Σκιαδά διαπίστωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Λούρου Λάζαρο Παπαχρήστο και Ζαλόγγου Ευάγγελο Ροπόκη.
Η νέα κατολίσθηση – η οποία εκτείνεται σε μήκος 30 μέτρων- εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους στην διέλευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος της πλήρους διακοπής της κυκλοφορίας.
Ο δρόμος αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις του Νοεμβρίου και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθιστά αναγκαία άμεση δρομολόγηση παρεμβάσεων.
Ο Δήμος Πρέβεζας απέστειλε ήδη μηχανικό για να εκτιμήσει την κατάσταση και να αποφανθεί για τα έργα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία ανάμεσα στα δημοτικά διαμερίσματα.
«Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προχωρήσουμε το συντομότερο στην αποκατάσταση του δρόμου» επισημαίνει ο κ.Μπαϊλης διαβεβαιώνοντας ότι έχουν δρομολογηθεί ήδη όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

pamepreveza