Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το sex ... σήμερα !




Είναι μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of sexual Medicine», πολύ λεπτομερής και αναλυτική. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Εφηβεία
Στη νεαρή ηλικία των 14-15, το 10% των αγοριών δηλώνει ότι έχει κάνει σεξ, ενώ το ποσοστό εκτινάσσεται στο επόμενο γκρουπάκι των 16-17 όπου τριπλασιάζεται και στο ύστερο εφηβικό 18-19, όπου φτάνει το 60%.

Πολύ κοντά στη προηγούμενη κατάσταση βρίσκονται και τα κορίτσια αυτών των ηλικιών καθώς στις ηλικίες των 14-15 το 13% έχει κάνει στοματικό έρωτα , στα 16-17, το 29% ενώ στα 18-19 το εντυπωσιακό 61%.
Αν δεν έχεις κάνει σεξ μέχρι τα 20 πολύ λυπάμαι, αλλά ανήκεις στην μειοψηφία.

Περί στοματικού το ανάγνωσμα…
Αγαπημένη συνήθεια φαίνεται να είναι ο στοματικός έρωτας για τις γυναίκες, καθώς οκτώ στις εννιά μεταξύ των ηλικιών 25-29 έχουν κάνει, και η μισές από αυτές και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Για τους άντρες το ποσοστό είναι ελαφρώς μικρότερο, 86% και το 74% εξ αυτών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου. Ωραία πράγματα.

__
Περί ομοφυλοφιλίας, τα δεδομένα αγριεύουν, καθώς πολλοί εκ των ερωτηθέντων έχουν κάνει σεξ με άτομο του ιδίου φύλου:

Στις ηλικίες των 18-19, το 10% των αντρών έκαναν στοματικό έρωτα σε άντρα -αλλά μόνο οι μισοί από αυτούς το επανέλαβαν. Το ποσοστό αυτό μειώνεται ελάχιστα στις επόμενες ηλικίες , ενώ στα 40-50, το 13% είπαν ότι το έχουν κάνει και το 14% πως τους το έχουν κάνει.

Στις ηλικίες 20-24, το 11% έχει κάνει σεξ με άτομο του ιδίου φύλου, μικρότερο ποσοστό στα 30 ενώ στα 40-50 φτάνει και πάλι το 9%.

Τα ποσοστά αυτά είναι ακριβώς τα διπλάσια από τα ποσοστά της ίδιας έρευνας το 1992. Όχι, δεν διπλασιάστηκαν οι ομοφυλόφιλοι. Μάλλον έπαψαν να ντρέπονται να το πουν στις έρευνες.

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση στις γυναίκες είναι διαφορετική. Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών «δοκίμασαν» το ομοφυλοφιλικό σεξ αλλά ελάχιστες εξ' αυτών το επανέλαβαν. Στις ηλικίες 20-49, το 10-14% έχει κάνει στοματικό έρωτα σε γυναίκα. Το ποσοστό αυτών που το επανέλαβαν μέσα στο προηγούμενο χρόνο είναι μόλις το ¼.

…από τη πίσω πόρτα
Εδώ θα ανατρέξουμε στο παρελθόν καθώς τα ποσοστά είναι ιστορικά. Το 1992 το 16% των γυναικών στις ηλικίες 18-24 έκαναν πρωκτικό σεξ, σήμερα αυτό το ποσοστό ανέρχεται σε 20% και στις ηλικίες 20-24 το ποσοστό εκτινάσσεται στο 40%. Το 1992 το μεγαλύτερο ποσοστό κάθε ηλικιακού γκρούπ που είχε κάνει πρωκτικό σεξ ήταν 33%, το 2002 στο35% και τώρα στο 46%. Και κάπως έτσι το ρητό αλλάζει. Όχι του τέτοιου μου τα εννιάμερα αλλά αυθημερόν.

Το κλου
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας ήταν το εξής: Από τις γυναίκες που έκαναν απλό, κολπικό σεξ την τελευταία τους φορά, δήλωσε πως ήρθε σε οργασμό το 65%. Από αυτές που την τελευταία φορά το έκαναν με στοματικό, δήλωσε πως "τελείωσε" το 81%. Αλλά από αυτές που την τελευταία φορά το έκαναν και από την πίσω πόρτα, δήλωσε πως ήρθε σε οργασμό το εκπληκτικό 94%.

Πώς να το αναλύσουμε αυτό; Κλειτοριδική μετακόμιση; Μάλλον όχι. Η εξήγηση που διαβάσαμε είναι μάλλον η πιο λογική: Οι χαρούμενες κυρίες αυτού του καταπληκτικού ποσοστού δεν ήρθαν σε οργασμό επειδή ξαφνικά άρχισαν να απολαμβάνουν πάρα πάρα πολύ το πρωκτικό -το αντίθετο. Έκαναν ένα δωράκι στους εραστές τους ακριβώς επειδή οι εραστές τους τις ικανοποίησαν.